philosophy ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Α\Τ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΓΚΝΤΟΥΠ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΟΤΕΡ? ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΓΕΝΙΚΑΚαλησπέρα παιδιά,κάποιες φορές ενώ πηγαίνω ρολαριστός σε μια ευθεία(με τον επιλογέα στην θέση D,αλλα και σε D με overdrive off)και πάω να ξαναπατήσω γκάζι ακούγεται ενα "γκντουπ" που ακούγεται και ηχητικά αλλά το νοιώθω και στο γκάζι.Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν ότι κάποιες φορές μπορεί να το κάνει και συμβαίνει επειδή το αυτόματο δεν ξέρει κάποιες στιγμές τι ταχύτητα να βάλει.....Να προσθέσω ότι το κάνει μόνο με μικρή ταχύτητα και χαμηλές στροφές.... Εσείς βρε παιδιά με τα αυτόματα έχετε τέτοια συμπτώματα??.Γιώργο(Πεσκετζή),ποια η γνώμη σου???
Σαν ν αφησεις ενα μ/τ με 4η να φτασει ρολαροντας τα 30χλμ και να πατησεις γκαζι και ν αρχισει το κλωτσημα αν με εννοεις.
Το δεν ξέρει το Κιβώτιο τι ταχύτητα να βάλει δεν παίζει φίλε μου.
Για δώσε μας όμως περισσότερες πληροφορίες όπως που το ακούς, μπροστά, πίσω, από την μηχανή, από το σασμάν, από το πίσω διαφορικό, ποιο μοντέλο είναι και τι χιλιόμετρα έχεις.
Πολλά ρώτησα ε;
To ιδιο μου κανει και μενα καποια φορα ,οταν επιταχυνω ,αφηνω αποτομα το γκαζι ,για καποιο λογο ,και αμεσως το ξαναπαταω.Μου ειπαν οτι ειναι λογικο να εχει μια μικρη καθυστερηση το κιβωτιο μεχρι να ξαναεπιλεξει το προτερο γραναζι.
Κατσε ακομα κ.Καθηγητα,μη βιαζεσαι ,γιατι ανοιξες μεγαλο ΘΕΜΑ το οποιο μαλλον ψαχνει ο ειδικος -ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_
Επιστροφή στο Terios - Service & Φανοποιεία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης