Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να σχολιάζουν εδώ το διαχειριστή του ιστοχώρου!
Άλλη μια υπηρεσία του teriosclub.gr προς εκτόνωση της καταπίεσης που μαστίζει την παρέα μας!
Synteknos έγραψε:Εγώ πάλι γουστάρω γιατί σε λίγο θα με έπιανε ο ύπνος εδω μέσαΑλήθεια, αυτό το καταφύγιο τοτυ τίτλου υπάρχει; Μπορούμε να κανονίσουμε την επόμενη εκδρομή και να μείνουμε σε αυτό το καταφύγιο; Τιμές έχουμε;
Ζητώ συγνώμμη, δεν μιλάω εγώ, οι 38,5 βαθμοί (σε ανοδική πορεία) του πυρετού μιλάνε. Γειά, πάω για ντεπόν!
Marina έγραψε:...γουστάρω που έχω τον δικό μου χώρο....
Γ.Σ. έγραψε:Προς κάθε ενδιαφερόμενο…
Ως διαχειριστής του ιστοχώρου έχω θέση και άποψη και αυτό είναι δικαίωμά μου. Όπως επίσης είναι δικαίωμα μου να εμφανίζομαι ή να αποσύρομαι κατά το δοκούν. Μερικοί θεωρούν ότι τους εκμεταλλεύομαι, αλλά δεν εξηγούν πως το πετυχαίνω αυτό. Σέβομαι τις απόψεις όλων των μελών, αλλά δεν έχω υποχρέωση να ανέχομαι σχόλια τα οποία χαλάνε την εικόνα του ιστοχώρου. Ως εκ τούτου, θα ξεκινήσει εκτεταμένη διαγραφή σχολίων και από εδώ και πέρα θα υπάρξει αυστηρότερος έλεγχος των αναρτήσεων στη δημόσια συζήτηση.
Ο ιστοχώρος αυτός υπάρχει για επικοινωνία και ενημέρωση. Δεν αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης. Όποιο μέλος δεν συμφωνεί με τα ανωτέρω παρακαλείται όπως δεν επισκέπτεται τον ιστοχώρο.
Επίκειται εκτεταμένη διαγραφή σχολίων και ενδεχομένως θεμάτων. Ο διαχειριστής θα σχολιάζεται μόνο στο σχετικό θέμα στην ενότητα «περί ανέμων και υδάτων».
Γ.Σ. έγραψε:Οι απαντήσεις Πεσκετζή με καλύπτουν πλήρως και θέλω να πιστεύω ότι πήραμε όλοι τα μηνύματα μας.
Γ.Σ. έγραψε:εδώ μέσα μπορούν να υπάρξουν σημαντικές πρωτοβουλίες, ακριβώς γιατί σε κάποια πράγματα αποφασίζει ένας. Η … δικτατορία δεν είναι πάντα κακή! Οι πρωτοβουλίες αυτές ούτε παρέες διαλύουν, ούτε ακυρώνουν αυτό που δημιούργησαν τα μέλη μέχρι σήμερα. Η όποια καχύποπτη αντίδραση δεν έχει θέση εδώ μέσα και στο εξής θα αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της.
Γ.Σ. έγραψε:Στο δικό μου λεξιλόγιο η λέξη «ντίβα» δεν υποδηλώνει κάτι αρνητικό, αλλά μια γυναίκα που προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τη συναισθηματική της νοημοσύνη!
Επιστροφή στο Περί ανέμων & υδάτων...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες