Anestis έγραψε:Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό αλλά η διάσταση είναι μικρή, τώρα είναι 80x80 αλλά εγώ προτείνω να ανέβει στα 150x150
Καλησπέρα και πάλι,
το 150^150 είναι μια χαρά. Το αλλάξαμε οπότε μπορείτε να ξαναλλάξετε το avatar σας!
Anestis έγραψε:Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό αλλά η διάσταση είναι μικρή, τώρα είναι 80x80 αλλά εγώ προτείνω να ανέβει στα 150x150
Anestis έγραψε:Και κάτι ακόμα.
Παρατήρησα ότι μερικά θέματα δεν έχουν μεταφερθεί, ή μάλλον συγχωνεύτηκαν και δεν το πήρα είδηση.
Υ.Γ.Πρέπει να είμαι απόγονος του Μητσοτάκη αφού είμουν ο πρώτος που έργαψε στο νέο forum![]()
![]()
TAG έγραψε:αρνητικά...
Που είναι οι μάχιμες φωτογραφίες μου στο banner oeo ???![]()
![]()
![]()
Οι νέοι χρωματισμοί του forum.. δεν μπορω να πω, πως μου αρέσουν..![]()
Στο διαγωνισμό φωτογραφίας ... εχουν εξαφανιστει σε κάποιους (κι από μένα) οι φωτογραφίες..![]()
μπαχαλο..
![]()
Στα θετικά τωρα,
δειχνει πιο συγχρονο και πιο μαζεμένο..
θελει ομως πολύ "δουλειά" νομιζω..
Καλή συνέχεια.. και χωρίς "παιδικές ασθενειες" ...
JIMDEX έγραψε:Εμένα δεν μου άρεσε το παρακάτω μήνυμα που είδα στην επιλογή contact.
Your ΙΡ address is being recorded and any abuse attempt will be punished.
Ποιός είναι αυτός που καταγράφει την ip μουπου ξέρω εγω αν την υποκλέψει κάποιος απο αυτον
και με ποια Κριτήρια θα αποφασίσει αυτός οτι έσφαλα και μετά θα με "τιμωρήσει"
![]()
εαν στείλω ένα μήνυμα και φανεί η ip μου ή η ip μου φένεται ετσι κι αλιώς στον admin η σε κάποιον mod/tor παρακαλώ να με ενημερώσετε γιατί είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να ζητήσω την μόνημη διαγραφή μου απο το forum.
Ελπίζω σε άμεση απάντηση.
JIMDEX
ΜΑΚΗΣ έγραψε:καλησπερα και απο εμενα....συνχαριτηρια για την αναβαθμιση του fotum...νομιζω καλα αντεξε το παλιο 5 χρονια σχεδον.φαινετε πιο ενημερωμενο το καινουριο,ομως δεν παυουν και τα μικροπροβληματα ,μεχρι να προσαρμοστουμε στις νεεσ συνθηκες!!!![]()
![]()
![]()
εντοπισα κατα προσωπικη μου αποψη παντα δυο με τρια λαθη ...
α) θα μου αρεσε να εχει η φορμα επιλογη ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΑΓΓΛΙΚΑ
β)τα χρωματα δεν με τρελενουν ,τα ηθελα πιο εντιποσιακα καθως ειμαστε μαχιμοι!!!![]()
γ)το κουτι με τα latest news ειναι πολυ μικρο και βλεπω 250 topics που δεν τα εχω ξαναδει,και δεν μου επιτρεπουν να παρω θεση στο καθε θεμα...
αυτα τα ολιγα απο εμενα και παλi καλοριζικο το νεο μας forum![]()
![]()
![]()
conexus έγραψε:TAG έγραψε:αρνητικά...
Που είναι οι μάχιμες φωτογραφίες μου στο banner oeo ???![]()
![]()
![]()
Οι νέοι χρωματισμοί του forum.. δεν μπορω να πω, πως μου αρέσουν..![]()
Στο διαγωνισμό φωτογραφίας ... εχουν εξαφανιστει σε κάποιους (κι από μένα) οι φωτογραφίες..![]()
μπαχαλο..
![]()
Στα θετικά τωρα,
δειχνει πιο συγχρονο και πιο μαζεμένο..
θελει ομως πολύ "δουλειά" νομιζω..
Καλή συνέχεια.. και χωρίς "παιδικές ασθενειες" ...
Καλησπέρα,
μπορείτε να αναφέρετε τον τίτλο ακριβή του θέματος καθώς και που ακριβώς βρίσκεται στο παλιό forum old/component/option,com_fireboard/Itemid,97/ σας παρακαλώ για να το εντοπίσουμε;
Επιστροφή στο Περί ανέμων & υδάτων...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες