Βλέπω το θέμα με τον διαγωνισμό φωτογραφίας σας άρεσε και ήδη έχετε ξεκινήσει το ανέβασμα των φωτογραφιών σας...
Έκανα μια σκέψη όμως...
Πρότεινα να υπάρξει και έπαθλο για τον νικητή και συμφωνήσατε αλλά δεν συζητήσαμε τι θα είναι και πως θα πληρωθεί.
Πιστεύω πως το καλύτερο θα είναι ο κάθε διαγωνιζόμενος να υποχρεούται να καταβάλει το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ για την συμμετοχή του.
Έτσι το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι το δώρο του νικητή.
Επειδή φυσικά δεν είναι δυνατόν να πάμε όλοι στην τράπεζα και να καταβάλουμε 1 ευρώ προτείνω να μαζευτούν τα λεφτά από έναν Νότιο και έναν Βόρειο.
Φυσικά αναλαμβάνω εγώ να μαζέψω τα χρήματα από τους Βόρειους οπότε χρειαζόμαστε ακόμα έναν... "εισπράκτορα":P
Αυτό θα γίνει έτσι και αφορμή για μια μίνι συνάντηση πριν το νέο έτος.
Τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον νικητή για να τα... φάει στην υγειά μας:)
Συμφωνώ απολύτως με τον Γιατρό και προτείνω για τους Νότιους να αναλάβω εγώ, μιας και θα είμαι Αθήνα 23-30/12. Θα κανονίσουμε και συνάντηση για καφέ ;)
Βέβαια, εγώ μιλάω και από θέση ισχύος, αφού ΕΓΩ θα νικήσω στον διαγωνισμό :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo:
Επιστροφή στο Περί ανέμων & υδάτων...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες