ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Δημοσίευσηαπό administrator » Κυρ Ιαν 29, 2012 11:45 pm

Στόχος των διαχειριστών αυτού του ιστοχώρου είναι η οργάνωση και ανακοίνωση τουλάχιστον δύο «Πανελλήνιων εκδρομών» κάθε χρόνο. Η οργάνωση των εκδρομών ανατίθεται είτε σε τοπικές λέσχες 4Χ4, είτε (κατ’ εξαίρεση) σε φυσικά/νομικά πρόσωπα με σχετική εμπειρία. Συντονιστές των εκδρομών μπορούν να είναι επιλεγμένα μέλη που έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν με τους φορείς οργάνωσης των εκδρομών, δηλαδή τις τοπικές λέσχες 4Χ4 ή έμπειρους πλοηγούς. Οι συντονιστές, μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου, δεν έχουν το δικαίωμα να οργανώσουν, αλλά μόνον να ανακοινώσουν «εκδρομή» σε Πανελλήνιο επίπεδο. Τα μέλη έχουν κάθε δικαίωμα να αναρτούν θέματα «βόλτας» σε τοπικό επίπεδο.

Η οργάνωση της εκδρομής περιλαμβάνει (α) καθορισμό διαδρομών, (β) επιλογή σημείου διαμονής, (γ) επιλογή σημείων εστίασης, (δ) προτάσεις δραστηριοτήτων. Ο συντονιστής φέρει την αρμοδιότητα έγκαιρης ανακοίνωσης του προγράμματος της εκδρομής, καθώς και την ευθύνη συγκέντρωσης και απόδοσης των απαιτούμενων χρημάτων, βάσει σχετικών νόμιμων παραστατικών. Η ενδεχόμενη πληρωμή υπηρεσιών διαμονής, εστίασης, δραστηριοτήτων, χωρίς επίσημα και νόμιμα παραστατικά (υπό την επωνυμία του συντονιστή ή οργανωτή), σε οργανωμένη «Πανελλήνια εκδρομή» που έχει ανακοινωθεί σε αυτόν το διαδικτυακό τόπο, είναι ανεπίτρεπτη και τυχόν σχετικό συμβάν αποτελεί ευθύνη του συντονιστή. Αντίγραφο των σχετικών παραστατικών πρέπει να βρίσκεται διαθέσιμο προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ιδιότητα του επαγγελματία οργανωτή εκδρομών 4X4 δεν είναι θεσμοθετημένη και ο έλεγχος του οργανωτή δεν δύναται να είναι ενδελεχής. Οι διαχειριστές αυτού του ιστοχώρου, καθώς και οι συντονιστές των οργανωμένων εκδρομών που ανακοινώνονται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου, δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ατύχημα/συμβάν που θα συμβεί κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εκδρομής, καθώς επίσης δεν φέρουν ευθύνη για τυχούσα ανεπαρκή υπηρεσία διαμονής, εστίασης, δραστηριότητας. Τα μέλη συμμετέχουν στις εκδρομές έχοντας λάβει γνώση των ανωτέρω. Σε περίπτωση διαφωνίας τους, παρακαλούνται όπως δεν συμμετέχουν στις εκδρομές.

Δεδομένων των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε όλοι οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια εκδρομών και δραστηριοτήτων, παρέχεται δυνατότητα ομαδικής ασφάλισης ατυχημάτων για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στις εκδρομές. Τα ασφάλιστρα δεν επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες και καλύπτονται 100% από τους διαχειριστές αυτού του ιστοχώρου. Η προσκόμιση της ονομαστικής λίστας των συμμετεχόντων στους διαχειριστές, αποτελεί αρμοδιότητα του συντονιστή της εκδρομής.
administrator
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 03, 2011 3:46 pm

Επιστροφή στο Εκδρομές και Δραστηριότητες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron