Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Δημοσίευσηαπό administrator » Σάβ Ιαν 14, 2012 12:57 pm

Η κατασκευή, συντήρηση και ανανέωση του ιστοχώρου http://www.teriosclub.gr αποτελούν χορηγία της εταιρείας «ΣΙΓΜΑ ΑΕ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ». Το δικό μας TERIOS II αγοράστηκε στο τέλος του 2006 και σχεδόν αμέσως πήραμε την απόφαση δημιουργίας αυτού του διαδικτυακού τόπου έχοντας την αντίληψη ότι επιχειρούμε μία κίνηση «κοινωνικής πολιτικής»! Σε «πείσμα των καιρών» συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση έχει παρόν και μέλλον.

Αν το αντιμετωπίζαμε απλά ως ένα εργαλείο πρόσκτησης εργασιών αξιοποιώντας τα στοιχεία των μελών σε διαφημιστικές επιστολές, θα καταντάγαμε γραφικοί… Αν το αντιμετωπίζαμε ως ένα εργαλείο πρόσκτησης χορηγιών από διαφημιζόμενους, θα καταντάγαμε φθηνοί… Πέραν του ότι δεοντολογικά δεν μπορούμε να κάνουμε το πρώτο και νομικά δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε το δεύτερο (οι χορηγίες πρέπει να εισπράττονται από τρίτο διαχειριστή ο οποίος εν μέρει θα καλύπτει το κόστος συντήρησης), αυτός ο ιστοχώρος ήταν, είναι και θα παραμείνει μία … παράλογα συναισθηματική απόφαση!

Μέσα από αυτή την ενότητα, παρέχουμε χρήσιμη πληροφόρηση γύρω από ασφαλιστικά θέματα σχετικά με τα τετρακίνητα αυτοκίνητα και τις δραστηριότητες στη φύση. Αν σας δημιουργηθούν ερεθίσματα και απορίες, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε. Το πολύ-πολύ να σας πείσουμε να ικανοποιήσετε κάποια … υποβόσκουσα ασφαλιστική σας ανάγκη και να καταλήξετε και εσείς έμμεσοι χορηγοί του teriosclub.gr!

Γιώργος Σεραφειμίδης
Διαχειριστής
ΣΙΓΜΑ ΑΕ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
administrator
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 03, 2011 3:46 pm

Επιστροφή στο Ασφαλιστικά Προϊόντα & Υπηρεσίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron