Πολιτική προβολής προϊόντων και υπηρεσιών

Πολιτική προβολής προϊόντων και υπηρεσιών

Δημοσίευσηαπό administrator » Τετ Ιούλ 04, 2012 11:33 pm

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες πρέπει να σχετίζονται με το αυτοκίνητο, τις εκδρομές και τις δραστηριότητες στη φύση. Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά υπόκειται στην έγκριση των διαχειριστών οι οποίοι δικαιούνται να διαγράφουν διαφημιστικό υλικό κατά το δοκούν, οπουδήποτε στον ιστοχώρο.

Σκοπός και στόχοι προβολής

Σκοπός είναι η αξιοποίηση της αγοραστικής δύναμης της κοινότητας των κατόχων του μοντέλου TERIOS. Το μέγεθος της κοινότητας μπορεί να εξασφαλίσει ουσιαστικές εκπτώσεις και να βελτιστοποιήσει το λόγο ποιότητας / τιμής σε οποιοδήποτε προϊόν ή οποιαδήποτε υπηρεσία αφορά τα μέλη της κοινότητας.

Στόχοι είναι (α) η ποσοτικοποίηση της αγοραστικής δύναμης της κοινότητας, (β) η καλύτερη δυνατή ενημέρωση μελών και επισκεπτών γύρω από προϊόντα και υπηρεσίες, (γ) η επιλογή προϊόντων και υπηρεσιών ποιότητας, (δ) η εξασφάλιση ουσιαστικών εκπτώσεων και δώρων προς τα μέλη.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα εμπορικής προβολής στους συνεργάτες της Daihatsu, καθώς και σε μονάδες αγροτουρισμού. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα προβολής, με αντιστάθμισμα εκπτώσεων/δώρων, σε επιλεγμένους αντιπροσώπους ελαστικών και προϊόντων παθητικής ασφάλειας. Τέλος παρέχεται η δυνατότητα προβολής σε ειδικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως ρουχισμός με σήμα της κοινότητας, πορσελάνινα είδη με σήμα της κοινότητας, κλπ.

Θέματα δεοντολογίας

Οι ενστάσεις γύρω από την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών είναι θεμιτές όταν αποδεικνύεται εκμετάλλευση μελών και επισκεπτών, προς όφελος των διαχειριστών μίας ηλεκτρονικής κοινότητας. Όταν αντίθετα η προβολή παράγει οφέλη στην κοινότητα, τότε η αρνητική κριτική είναι κακοπροαίρετη και κοντόφθαλμη.

Η ποσοτικοποίηση της όποιας εμπορικής δραστηριότητας αναπτύσσεται με τη βοήθεια του teriosclub.gr θα παρουσιάζεται και θα αναλύεται κατά τη διάρκεια ετήσιας εκδήλωσης στην αρχή κάθε έτους. Στόχος είναι αυτή η παρουσίαση να συνοδεύεται από κλήρωση δώρων, καθώς και διανομή (προς δραστηριότητες) τυχόν κεφαλαίου που θα συγκεντρώνεται από τα ασφάλιστρα των μοντέλων Terios.
administrator
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 03, 2011 3:46 pm

Επιστροφή στο Κανόνες και Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron