Ανανέωση teriosclub.gr - Ιανουάριος 2012

Ανανέωση teriosclub.gr - Ιανουάριος 2012

Δημοσίευσηαπό administrator » Σάβ Ιαν 14, 2012 1:50 pm

Αγαπητά μέλη και επισκέπτες,

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια λειτουργίας, ήρθε η ώρα της ανανέωσης του ιστοχώρου, με στόχο όχι μόνον τη βελτίωση της εικόνας του, αλλά και την ανανέωση όσων βρίσκονται πίσω από αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας, των ανθρώπων που συντηρούν και διαχειρίζονται τις ιστοσελίδες.

Η εμπειρία των πρώτων τεσσάρων ετών αφήνει ανάμικτες εντυπώσεις. Από τη μία υπάρχει ικανοποίηση ότι ό ιστοχώρος λειτούργησε και αποτέλεσε ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης, για πολλά μέλη και ακόμη περισσότερους επισκέπτες. Από την άλλη, ο υποφαινόμενος τυπικός διαχειριστής του ιστοχώρου, δεν ήταν στη θέση του…! Σε πρώτο ενικό, ζητώ συγνώμη από όσους διαπίστωσαν το κενό σε όλα τα επίπεδα και ευχαριστώ όλους όσους κράτησαν τον ιστοχώρο ζωντανό, ιδιαιτέρως τα μέλη που συνεισέφεραν στην ανοιχτή συζήτηση και πρωτίστως τον κύριο Πεσκετζή που συνεισέφερε με πολύ όρεξη και μεράκι στη δημιουργία αυτής της μικρής διαδικτυακής κοινότητας.

Το καλύτερο μάθημα των πρώτων τεσσάρων ετών, είναι ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια». Πολλά είπαμε, γράψαμε και θελήσαμε να κάνουμε, αλλά το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Δεδομένης της ανακοίνωσης ότι θα σταματήσει η διάθεση του Terios στην Ευρώπη, αισθανόμαστε ότι αυτή η διαδικτυακή κοινότητα δεν πρέπει απλώς να ανανεωθεί, αλλά να αναβαθμιστεί και να συγκεντρώσει γύρω της όλους εκείνους τους επαγγελματίες που θα μας βοηθήσουν να συντηρήσουμε και να αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στα χρόνια που έρχονται.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σεραφειμίδης
administrator
Expert Boarder
Expert Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 03, 2011 3:46 pm

Επιστροφή στο Κανόνες και Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron