Προς όλα τα μέλη

Προς όλα τα μέλη

Δημοσίευσηαπό terioscl » Πέμ Ιουν 23, 2011 4:38 pm

Για την σωστότερη πληροφόρηση των επισκεπτών μας και την καλύτερη περιήγηση σας στις ενότητες της κοινότητας μας παρακαλείσθε να συμμορφωθείτε με τους παρακάτω κανόνες.

-Μην ανοίγετε νέα θέματα εφόσον αυτά ήδη υπάρχουν. Αυτό θα διευκολύνει τους υπόλοιπους να βρίσκουν πιο γρήγορα και ευκολότερα αυτό το οποίο αναζητούν.
-Να γράφετε με μικρά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία γράμματα στα forum δηλώνουν ότι φωνάζετε και οι λατινικοί χαρακτήρες είναι δυσανάγνωστοι.
Αν το πρόβλημα σας είναι ότι δεν γνωρίζετε ορθογραφία, τονικότητα και οτιδήποτε άλλο να είστε σίγουροι πως δεν μας ενοχλεί και ο σκοπός αυτής της κοινότητας δεν είναι η γραμματική, αλλά αυτά τα οποία γράφονται.
-Προσέχετε όταν ανοίγετε νέο θέμα σε ποια ενότητα το κατατάσσεται γιατί εάν για παράδειγμα ένα προϊόν δεν είναι στο περί προϊόντων και είναι στο περί αυτοκινήτου είναι δύσκολο να βρεθεί από τους υπόλοιπους χρήστες και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την μη εύρεση των ζητούμενων πληροφοριών από τα μέλη.
-Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα μην αλλάζετε την επικεφαλίδα του μηνύματος σας. Η μηχανή αναζήτησης του forum δεν βρίσκει την δημοσίευση σας και έτσι δεν θα μπορούν να την βρουν και τα ενδιαφερόμενα μέλη.
-Όταν κάνετε παράθεση (quote) σε ένα μήνυμα προσέχετε πάντα τον τίτλο του θέματος και αν σε περίπτωση είναι διαφορετικό τότε καλό είναι να το αλλάξετε για να λειτουργεί σωστά και η μηχανή αναζήτησης του forum.
Έχουμε αλλάξει και κατά καιρούς αλλάζουμε τις επικεφαλίδες των θεμάτων σας όπως και συγχωνεύουμε κάποια θέματα τα οποία ανοίγετε και προϋπάρχουν για την σωστότερη και ευκολότερη αναζήτηση σας, αλλά δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε όλες τις επικεφαλίδες σε όλα σας τα μηνύματα, οπότε μπορεί ένα θέμα να ξεκινάει με μια περιγραφή αλλά στην συνέχεια να βλέπουμε άλλες επικεφαλίδες στο ίδιο θέμα.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρώτο και το τελευταίο μήνυμα να έχουν την ίδια επικεφαλίδα και αυτό είναι κυρίως που θα διευκολύνει την μηχανή αναζήτησης και φυσικά εσάς.
-Εφόσον έχετε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο σας και βρήκατε την λύση καλό θα ήταν να γράφετε τη λύση, όπως και από που δόθηκε η λύση στο πρόβλημα σας.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να ενημερώνονται τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας μας για το ποια συνεργεία να επιλέγουν για να έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση.
Το να γράφετε ονομαστικά την εταιρία η τον τεχνικό ο οποίος ασχολείθηκε και κυρίως βρήκε λύση στο πρόβλημά σας δεν το θεωρούμε διαφήμιση αλλά αναγνώριση της τεχνικής του κατάρτισης και του επαγγελματισμού του.

Πιστεύουμε πως θα σας βρούμε σύμφωνους και ότι θα ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες για την καλύτερη διαμονή και περιήγηση των επισκεπτών στην κοινότητα μας.


Με εκτίμηση
Terioscl
Administrator
terioscl
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 10, 2007 6:10 am

Επιστροφή στο Κανόνες και Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron